A minőség
szolgálatában

A C Szerviz Kft vezetése valamint a cég valamennyi alkalmazottja elkötelezett az üzleti partnereink, megrendelőink gyors, pontos és minőségi kiszolgálásában. A C Szerviz ügyfeleinek megelégedettsége az egyik legfontosabb feltétele annak, hogy cégünk az eddig megszerzett piaci pozícióját megtartsa és tovább erősítse azt újabb és újabb partneri kapcsolatokat kiépítve.

A cégen belüli belső munkafolyamatok és az egyes tevékenységi körök közötti kommunikáció megszervezése minden esetben a leghatékonyabb munkavégzés céljával történik.

Üzleti filozófiánk

A C Szerviz Kft. üzleti filozófiájának alapját képezi a korrekt üzleti és emberi magatartás, az ügyfeleink igényeinek minden részletre kiterjedő felmérése, valamint a vállalt határidők és szerződésben foglalt kötelezettségek kifogástalan teljesítése. Továbbá nagy hangsúlyt fektet cégünk az üzleti partnereinkkel (megrendelőinkkel, alvállalkozóinkkal, beszállítóinkkal) való közvetlen kapcsolattartásra is.

A C Szerviz Kft valamennyi dolgozója és vezetője ezen üzleti elvek maximális figyelembe vételével és ezek szem előtt tartásával végzi munkáját és törekszik a minőségi munkavégzésre valamint üzleti partnereink teljes körű kiszolgálására.

Szakember csapat

Többéves tapasztalattal és megfelelő szakvizsgákkal rendelkező szakembereink készséggel állnak megrendelőink rendelkezésére hardver és szoftver problémáik megoldásában. Alaptevékenységünk fő területei a kellékanyag és alkatrész kereskedelem,számítástechnikai szakszerviz szolgáltatás ellátása. Garanciális és garancián túli ügyintézésünkben minél rövidebb javítási határidőkre és kifogástalanul elvégzett munkára törekszünk.

Ezen alaptevékenységek mellett szervizünk számos további márka termékeire végez garancia időn túli javítást, ellát hálózattelepítő illetve rendszer-integrációs feladatokat, valamint viszonteladók és végfelhasználók számára egyaránt végez alkatrész- és kellékanyag értékesítést. A CHS Hungary által forgalomba hozott PC-kre a C Szerviz teljes körű szervizellátást nyújt.

C Szerviz, mint
kereskedelmi partner

Számítástechnikai eszközök kiskereskedelme, notebook bérlés: Minőségi notebook és kiegészítőik, asztali számítógépek, monitorok, szkennerek, nyomtatók, egyéb perifériák nagy választékát kínáljuk viszonteladóknak és végfelhasználóknak. Notebookok, PC-k esetében a készüléket a vevő igénye szerint állítjuk össze.

Széles választékkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, melyről további információt a weboldalunkon találhat, vagy ügyfélszolgálatunkon személyesen is érdeklődhet. A garanciális feltételek itt az adott forgalmazótól függenek.